Monday, March 7, 2011

Hantu Kasut

Jangan pelik plak ye bila baca title aku ni... Heheheee...

Aku ni actly memang hantu kasut... Pantang nampak kasut, mesti nak beli...

Mak aku kata memang dari kecik memang aku giler kasut... Sampai sekarang kot... Masa kecik kasut orang pon aku boleh rembat, padahal aku baru je beli kasut... Tu cite masa kecik ok... Now tak delah aku amek kasut orang...

Ada dulu aku masukkan entry pasal kasut... Aku tak dapat kasut tu sebab dah habis... Tulah dah berkenan tengok kasut tu tapi tak beli terus... Bila datang lagi ha langsung habis... Huhu... Cian aku...

Tapi takpe, now aku dah dapat pengganti dia... Lebih kurang sama je design dia tapi color lain... Yang hari tu color hitam... Tapi aku lagi suka yang ni kot... Aku memang bernasib baiklah... Tinggal ni 1 je ok... Fuhhh kalau tak gigit jari lagi ler aku... Huhu...


Cantik!!!













Kat rumah aku sampai dah tak muat almari kasut... Kasut aku je pon dah penuh 1 almari... Tak taulah sampai bila tabiat aku suka ngan kasut... Hoho...

3 comments:

  1. hoiiiii..kakak pn suke... byk kasut ade kt uma ni.... rs2 nk jual nk blei yg baru.. weehhoooo

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails